Je kunt, als je wilt, je aansluiten bij de oefendag als deelnemer van buitenaf.  Voorwaarde is wel dat je al een 8- weekse training hebt volbracht of dat je nu bezig bent met een 8-weekse training. Graag je eigen lunch meenemen, ik zorg voor vruchtensappen, melk en karnemelk,  koffie of thee en als kleine bijdrage vraag ik € 15,- als je al een training gedaan hebt. Wanneer je nu bezig bent bij een trainer is het kosteloos. Graag wel aangeven dat je wilt komen via het aanmeldformulier en bij wie je nu de training volgt.  De training is van 10.00 in de ochtend tot 16.00 uur in de middag.  voor

  • 10:00 t/m 16:00
  • 14/03/2019
  • 14/03/2019

Nieuwe data voor de GROEPS training worden zo spoedig mogelijk ingevuld en kenbaar gemaakt. 

De INDIVIDUELE training kan altijd in overleg gepland worden. Hiervoor kunt u mij bellen. 

 

U kunt zich nu hiernaast al aanmelden voor een training middels het aanmeldformulier. Na het invullen neem ik contact met u op en plannen we samen een gratis intakegesprek. Elke training heeft minimaal 6 deelnemers en maximaal 10 deelnemers.

Als de training start krijgt u van mij een email met verdere informatie. Zie voor verdere informatie over de training onder het kopje ‘Mindfulness‘ op deze website.

Het is ook mogelijk om een traject Individueel te volgen.
Voor een training Mindfulness INDIVIDUEEL maak ik persoonlijk met u een afspraak voor de desgewenste data. U vult het aanmeldformulier in en meldt daarop dat u in aanmerking wilt komen voor Mindfulness individueel en dan neem ik contact met u op.

Als u zich opgeeft voor de training en u draagt tevens een ander persoon aan voor de training krijgt u € 100,- korting!

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging VMBN. Mindfulness Based Trainers in Nederland en Vlaanderen. Categorie 1.

vmbn_logo