Als Mindfulness trainer kan je wel eens de behoefte voelen om eens te reflecteren over je trainerschap met een supervisor. Het trainerschap is af en toe eenzaam werk en misschien wil je gevoed worden? Als je werkt als Mindfulnesstrainer is het belangrijk om regelmatig te kunnen reflecteren op je werk, je rol of je belichaming bij dit mooie werk.

Supervisie kan je ondersteunen om helder en gefocust te blijven. Je kan lastige situaties tegen komen die je wilt bespreken, de dynamiek in een groep of je wilt sparren over je eigen proces. Ook kan het zijn dat je je wilt verdiepen of hoe je je juist verhoudt tot de deelnemers. Hoe kun je als trainer contact blijven maken met je eigen belichaming? Misschien kan ik je helpen verbanden te leggen, patronen te vinden en je eigen wijsheid herkennen.

Supervisie kan een onderdeel vormen van een opleidingstraject, voor je eigen verdieping of als bijscholing.

Supervisie is een veilige plek voor gezamenlijk onderzoek en groei, zonder oordeel. Ook voor de supervisor zelf. Je kunt een afspraak maken voor 1 sessie of voor een aantal sessies binnen een opleidingstraject. De gesprekken zijn op basis van vertrouwelijkheid. Buiten de sessies wordt de inhoud niet gedeeld. We maken van te voren afspraken over de data en de kosten. Mijn praktijk is niet BTW-plichtig voor individuele gesprekken.

AANMELDEN;

Je kunt je aanmelden via het contactformulier, via de mail: amerkelbach@infomerkelbach-praktijk-nl, of je kunt vrijblijvend bellen met 06 219 67 592. De sessies kunnen plaatsvinden via Skype, ZOOM of live in Apeldoorn/Ugchelen. Ik heb een eigen praktijkruimte op de Bogaardslaan 14B, 7339 AH te Ugchelen. Zie ook de foto’s op de Home-pagina.

Ik heb de opleiding tot Mindfulness Supervisor gevolgd bij Present Mind , Lot Heijke, vorig jaar 2019-2020.